onsdag den 17. november 2010

Urbankvad ucensureret

         Urbankvad ucensureret

Medierne og Dagens nyheder af Ucensureret Information.
I Danmark er der påstået ytringsfrihed alt i mens venstrefløj og muslimske koloniseringsnomade lobbyister hyler op, når Pia K. ytrer sig eller vil diskutere indskrænkning af hadetaler til arabiske paraboler eller antenneforeninger i ghettoer fra Mellemøsten, samtidig med at de samme mennesker, deres politikere og aviser stempler almindelig god gammel ren dansk tale med de værste gloser, der findes, og ikke har nogen realitetssans af humor, ironi, og  stand up efterabelsessatire af hyklerisk dobbelt moral af allerværste fascistiske skuffe.
Danskere med almindelige traditionelle danske holdninger og syn på hverdags fænomener ekskluderes i  dag fra medierne, samtidig med at fremmedideologiske og imperialistiske antidanskere kommer til orde overalt med had vendt mod danskere.
Denne blog vil opremse blogger og deres artikler, som ikke fik lov at stå frem og  tale frit frem, samtidig med at grovheder mod Pia K. og andre dyrkes flittigt uden begrænsninger samme sted.
For at beskytte de fundne udvalgte blogger, der er bortcensureret og hvis artikler er slettede, vises de her under pseudonym ligesom de pågældende netavisers navne ikke nævnes.
·         Grundloven af 5. juni 1953, § 77:
"Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingen sinde på ny indføres.
Straffelovens § 266 b, også kaldet racismeparagraffen eller diskriminationsparagraffen, indgår i Straffelovens kapitel 27 om Freds- og ærekrænkelser:
§ 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.
I Danmark kan muslimer, araber, nazister osv. frit udbrede sit menneskesyn opfundet af Muhammed og Hitler, uanset om det krænker ateister, jøder og natur troendes tro på naturlig stavns ret, lov og tale !  For sidstnævnte kan det være vanskeligt at komme til orde mod fascistisk dansk mediemyndighed.
Denne Blog vil bringe et lille udpluk af skribenter udsat for censur som forebyggende forholdsregler mod  på tryk at offentliggøre sine tanker  under beskyttende anonymiseret synonym.
Links:
1.  nationalanarkisterne EDFP
2. Medierne og Dagens nyheder af Ucensureret Information.
3.  Dokumentations Center for Tænketank af kritik af muslimsk koloniseringspolitik og generel indvandringsmisbrug mod Danmark og udsatte danskere  DCT kam ko gim DK ud ”.  
DCT kam ko gim DK ud indsamler og dokumenterer, hvordan massemedier i Danmark lader muslimer, kommunister, fascister, nazister og proimperialister komme til orde, men knægter danskere, der mener, at danskere, der ikke vil fascistisk diktatur i alle dets afskygninger, skal tie, hvorimod koran, mein kampf, kommunistisk manifest, enhedslisten osv. er stueren imperialistisk propaganda i pressen, folketing, politisk partier mm. Opremsning af velkendt krænkede opremses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar